El Museu de la Vida Rural de l’Espluga acollirà els dies 16 i 17 de novembre la cinquena edició de les Jornades del Bosc de Poblet i les Muntanyes de Prades, un simposi en què més d’una trentena de persones expertes presentaran els seus darrers estudis i investigacions.

La trobada se celebra cada quatre anys per donar valor als estudis i oferir un espai per a la divulgació, enguany canviant d’escenari.  L’entrada és gratuïta però és necessari inscriure-s’hi prèviament al web del PNIN de Poblet.

ÀUDIO: Laura Aluja, de l’organització de les jornades, en destaca la importància 

Les jornades enguany prestaran especial atenció al patrimoni de l’entorn natural, coincidint amb l’any del turisme cultural. Com ha explicat Laura Aluja, des de l’organització de les jornades, serà durant la tarda de dissabte quan la taula rodona centrarà la seva mirada en el turisme i el patrimoni de les Muntanyes de Prades.

Al llarg de les dues jornades es parlarà d’història, micologia, fauna i flora, arbres vells i boscos madurs, geologia i canvis i actuacions en el medi natural. Aquests àmbits agruparan  en forma de blocs les xerrades que s’aniran succeint durant el matí i la tarda.

Les jornades del Bosc de Poblet i les Muntanyes de Prades estan organitzades pel PNIN de Poblet, el Museu de la Vida Rural, la Fundació Carulla, el Monestir de Poblet, el Centre d’Estudis de la Conca de Barberà i el Centre d’Història Natural de la Conca de Barberà.

Descarrega’t el programa (aquí)