Diversos experts reflexionaran sobre l’afectació del canvi climàtic en una taula rodona aquest divendres 9 de novembre al Museu de la Vida Rural. En aquesta ocasió, el debat se centrarà en els reptes i oportunitats que hauran d’afrontar les comarques de Tarragona, situant així l’àmbit rural en el centre de l’anàlisi.

La proposta se celebrarà a dos quarts de 7 del vespre a la Sala Maria Font del museu i comptarà amb la participació del director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat de Catalunya, Arnau Queralt; el cap del Servei de Medi Ambient de la Diputació de Tarragona, Josep Maria PruneraJordi Puig Roca, doctor en Ciències Ambientals especialitzat en canvi climàtic; el geògraf i meteoròleg, Francesc Mauri, i la directora del MVR, Gemma Carbó. 

La taula rodona reflexionarà sobre els canvis en els cultius i la gestió dels conreus, buscant les possibles problemàtiques i oportunitats. A més a més, també es parlarà de com el canvi climàtic podrà modificar els paisatges naturals i agraris i quines són les eines existents per predir quins seran els seus efectes.

Es tracta d’una activitat inclosa en la programació de l’exposició “The Dust Bowl. Quan la natura es rebel·la” que es pot veure al MVR fins al 5 de gener.