Descarrega’l

A les portes de Tots Sants, avui parlem de castanyes, les que surten de les nostres muntanyes, en concret de Vilanova de Prades. Els productors fan un bon balanç de la campanya d’enguany, després d’anys de sequera, aquest 2018 les castanyes presenten una grandària important, malgrat tenir els castanyers malalts. D’entrada també hem explicat l’inici de les obres de millora de la carretera C-14 al seu pas per Solivella. També expliquem com se celebra la castanyada a les escoles de l’Espluga i, d’altra banda, les propostes de Halloween que es proposen a la Conca de Barberà. A més a més, expliquem el programa d’actes de Som Terra de Safrà a Santa Coloma de Queralt. Aquest dimecres, estrenem el tercer capítol d’Al Costat de Casa amb Damià Amorós dedicat a l’obra de l’arquitecte Josep Maria Jujol a l’altar i altres elements de la capella de la Mare de Déu de Montserrat.