El Sindicat Confederació General del Treball (CGT) ha convocat una vaga a Renfe per aquest dimecres 31 d’octubre, des de Renfe ja s’ha donat a conèixer el dispositiu de serveis mínims.

D’aquesta manera els trens de rodalies i trens regionals, prestaran el seu servei en un 66% en el període comprès entre les 6.00 i les 9.30 hores i les 17.00 i les 20.30 hores. Durant la resta de la jornada, el servei serà del 33%.

A l’Espluga de Francolí només passaran els trens regionals de les 7.04 h, el 7.55 h, 13.57 h i 18.29 h en direcció Barcelona i el de les 9.13 h, 19,07 h i 20.33 h en direcció Lleida-Pirineus. La resta de trens no circularan en la jornada de vaga d’aquest dimecres.

Canvis i reemborsament de bitllets
Els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació pels serveis afectats per la vaga poden sol·licitar el seu canvi o reemborsament sense cap cost addicional a estacions i agències de viatge.