[youtube https://www.youtube.com/watch?v=eeDSgUmU7p4]

El Camp de Futbol Municipal de l’Espluga comença a agafar forma i color. A inicis d’octubre es va asfaltar el terreny de joc i des d’aquest dimarts ja s’està instal·lant la gespa artificial. 

Tot i això, els jugadors encara hauran d’esperar com a mínim uns 15 dies per trepitjar el camp. Una vegada col·locada la gespa, es posaran les línies divisòries i també queden per enllestir algunes de les actuacions de l’annex de millores, com són les graderies, l’automatització del pou i el sistema de rec o el canvi de l’enllumenat.

Amb la temporada començada, els equips de la Unió Esportiva l’Espluga juguen alguns dels seus partits a Vimbodí. A més a més, l’equip femení podria disputar el partit de lliga d’aquest cap de setmana com a local a Montblanc. Les noves instal·lacions s’estrenaran amb retard, ja que el projecte de millora es va adjudicar amb un termini d’execució de dos mesos i mig i es preveia que pogués estar acabat al voltant del setembre.