El Casalet Kids enceta la sisena temporada aquest diumenge a les 6 de la tarda amb l’espectacle “Menuda Comèdia” al Teatre Folch i Torres del Casalet, des de llavors s’obrirà pas a set diumenges més amb propostes teatrals, de titelles, màgia o cinemafòrum adreçades als infants.

Totes vuit entregues se celebraran a les 6 de la tarda al Casalet. El calendari continua el pròxim 11 de novembre amb la pel·lícula “Canta” i el 25 d’octubre amb l’espectacle de titelles “De què fan olor els pets?”. De cara al desembre hi haurà cinema de record el dia 16 amb “Karate Kid”, mentre que l’any començarà amb “Pota de Cabra 2.0” d’Enric Magoo el 13 de gener. La gran pantalla tornarà el 3 de febrer amb la pel·lícula “Coco”.

El nou cicle també incorpora l’espectacle de màgia “El Mêtre” a càrrec de JAM que es podrà veure el 17 de febrer. Finalment, la sisena temporada clourà amb les titelles de Pep Boada i l’obra “El  Ràpid”.

Les propostes del Casalet Kids les organitza un col·lectiu de pares i mares del municipi sense ànim de lucre. La programació també compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga i la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola.