El cicle de concerts de tardor de Santa Coloma de Queralt ha començat aquest dissabte i acabarà el 24 de novembre després de tres jornades per viure la música en un espai especial.

El cicle de concerts de Tardor de Santa Coloma està format per tres concerts, que se celebren a les vuit del vespre a la Sala Gran del Castell. Aquest dissabte 20 d’octubre dues formacions femenines van donar el tret de sortida als concerts, el Cor Exaudio d’Igualada i el Cor Scherzo de Vila-seca. Es tracta de dos dels cors femenins més destacats del panorama coral català i van actuar al Castell de Comtes amb una bona assistència de públic.

ÀUDIO: Angelina Nogués, regidora de Cultura, valora el primer concert

Aquest proper 9 de novembre, a les 8 del vespre se celebrarà el segon concert a càrrec de Camerata XXI: Quartet de Schubert amb folre i manilles, una formació que neix l’any 2003. L’últim concert serà el 24 de novembre amb un concert del jove violinista montblanquí Alexandre Amorós (Sasha) acompanyat del pianista Marc Torres.

Segons ha explicat la regidora de Cultura, el cicle respon a la voluntat de fer arribar una oferta de qualitat a la gent del poble, d’una forma popular.

ÀUDIO: La regidora defineix els objectius del cicle de tardor