L’Associació Juvenil Barjaula de Montblanc explicarà aquest dissabte la situació actual de l’entitat en una sessió informativa en la qual esperen recollir propostes del jovent per decidir el futur de l’associació.

La trobada se celebrarà a les 5 de la tarda a la sala polivalent del Casal d’Entitats de Montblanc, situat a la
Plaça Poblet i Teixidó. L’entitat afronta ara un futur incert per problemes econòmics i per la falta de participació i interès dels joves del municipi per tirar endavant el projecte.

La nova junta ja ho ha traslladat a l’Ajuntament de Montblanc i al Consell Comarcal amb l’objectiu de trobar una sortida als problemes actuals i aquest dissabte ho plantejarà als joves. En aquest sentit, l’entitat convida persones que vulguin implicar-se en el projecte i en aquesta sessió recollirà propostes d’activitats i iniciatives per tal d’arribar a un públic més ampli i divers.

Barjaula ha estat un dels referents a nivell comarcal de dinamització d’activitats culturals, lúdiques i esportives pels joves de la Conca de Barberà durant els últims 15 anys.