Informatiu Diari - Gerard Bosch

Descarrega’l

En aquesta jornada comencem confirmant la candidatura de Jordi Torre a les eleccions municipals sembla que sota la marca Junts per l’Espluga, escoltem les seves primeres declaracions. D’altra banda, destaquem el reconeixement que ha rebut el Consell Comarcal per la seva gestió ambiental i que el Festival Essències tindrà una edició d’hivern. A més a més, informem de la nova convocatòria dels pressupostos participatius de l’Espluga i de la projecció del documental Salvatge – Alt Francolí de Pitu Amigó aquesta nit al Canal 33. Finalment, dediquem la segona part del programa a la nova etapa de la Carta del Paisatge, prèvia a la seva redacció, que ara se sotmetrà a uns tallers participatius. En parem amb la consellera comarcal de Paisatge, Sara Janer, i Laura Aluja, una de les tècniques de Limonium, l’empresa encarregada de la redacció.