[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RT8-dI4oUe0]

Jordi Torre encapçalarà la candidatura de Junts per l’Espluga a les eleccions municipals amb una llista que desitja transversal i assegura que estarà formada per moltes persones independents. Torre considera que la seva proposta permetrà una renovació al consistori, per bé que creu que l’experiència de dues legislatures a l’equip de govern li podria ser positiva per afrontar més responsabilitats.

«És un pas important. A títol individual, he anat tenint aquests pasos: per diferents entitats, després per l’Ajuntament com a regidor i ara és un pas més», així és com Jordi Torre prendrà el compromís d’encapçalar una candidatura per a les municipals del maig del 2019.

ÀUDIO: Jordi Torre explica el camí seguit per arribar a ser candidat

Joan Amigó i Maria Jesús Martín no repetiran

La llista, segurament, es presentarà sota la marca Junts per l’Espluga. En línies generals, es vol donar continuïtat al projecte de 16 anys de CiU al govern amb l’alcaldia de David Rovira, però planteja certs aires de canvi. D’entrada prescindirà de les sigles i l’equip treballa en formar una llista transversal amb molts independents. Els qui ja és clar que no continuaran, junt amb Rovira, són Joan Amigó, que posarà fi a 27 anys com a regidor al consistori, i Maria Jesús Martín, després de 16 anys al govern. Els tres podrien tancar la llista com a homenatge, reconeix Torre.

ÀUDIO: Torre explica en quin format de llista estan treballant
El futur candidat ha definit que els reptes estratègics passen per millorar les infraestructures, garantir feina als joves perquè no hagin d’anar a viure fora del municipi i seguir treballant en l’àmbit social. A més a més, destaca que la indústria, el turisme i la cultura han de seguir sent puntals per a l’Espluga.

ÀUDIO: El futur candidat de Junts per l’Espluga planteja els eixos estratègics

Jordi Torre no ha volgut fer pronòstics de cara a les eleccions perquè desconeix quines candidatures s’hi presentaran, però venint de l’apretada victòria de Som Espluga el 2015, el candidat de Junts per l’Espluga considera que la seva llista també tindrà el factor canvi a favor. Considera que la llista que encapçalarà proposarà una renovació al capdavant de l’administració local, però que el rodatge que ha assolit en aquests 8 anys pot ser un punt de reforç.