(Foto: Celebració del Dia Internacional de la Dona a la Conca – Gerard Bosch)

La cinquena edició de la Trobada Comarcal de Dones de la Conca de Barberà prevista per aquest diumenge 21 d’octubre a Rocafort de Queralt ha estat anul·lada per manca de participació.

L’activitat, impulsada pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal, havia de servir per commemorar el Dia Internacional de la Dona Rural, celebrat aquest dilluns 15. El SIAD ha informat de la suspensió de la trobada per falta de persones inscrites i faltarà veure si es proposa una nova data o bé la cinquena edició queda ja per a l’any vinent.

La jornada l’organitzava l’Associació de Dones rocafortines i havia d’incloure una visita cultural al municipi, el dinar de germanor al local cultural i l’obra de teatre “El casament del Saldoni i la Margarida” a càrrec de la companyia Taiatru de Solivella.