L’actual portaveu del grup de CiU a l’Espluga, Jordi Torre, agafarà el relleu de David Rovira i serà el candidat a l’alcaldia per Junts per l’Espluga de Francolí en les pròximes eleccions municipals del maig del 2019.

L’alcalde de l’Espluga, en una entrevista a laconcadiari, ha confirmat els rumors que situaven a Torre al capdavant de la  nova candidatura. El grup municipal ha confirmat a l’EFMR que la llista encapçalada per Jordi Torre es presentarà, probablement, amb la marca Junts per l’Espluga de Francolí. D’aquesta manera, Torre serà el cap de llista després que David Rovira hagi confirmat en repetides ocasions que renuncia a repetir com a candidat, després de 16 anys a l’alcaldia.

Jordi Torre ha estat regidor de Convergència i Unió a l’Ajuntament de l’Espluga en les dues darreres legislatures. A l’equip de govern, en la primera legislatura del 2011 al 2015 va encarregar-se de les regidories de Cultura, Festes, comunicació i Informació, i actualment s’ocupa de turisme, cultura, comunicació i informació.

Dues candidatures confirmades

Amb aquesta confirmació, ja es coneixen dues candidatures per a les pròximes eleccions municipals. Francesc Sánchez va anunciar el passat juliol que tornaria a presentar-se com a candidat a l’alcaldia, ara amb una llista de la FIC.