[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CMfSyOBojJ0?rel=0]

Ja estan en marxa les obres d’un nou tram de vorera a la carretera de Poblet de l’Espluga. Aquesta va ser la proposta que l’any 2017 va guanyar els pressupostos participatius amb 72 vots i en la qual s’hi invertiran 18.000 euros.

L’actuació consisteix en construir el tram de vorera entre el camí de la cometa i la placeta del carrer Escodines, però també l’enjardinament d’una part de la cantonada del camí de la Cometa. Les obres van començar la setmana passada i s’espera que puguin estar parcialment enllestides de cara a la setmana vinent, mentre que la part de jardineria es farà quan hi hagi unes condicions climatològiques més favorables. L’altra proposta que va concursar als pressupostos participatius va ser la zona d’esbarjo i  pipicà per a gossos.

El regidor de Serveis Municipals, Joan Amigó, ha destacat que habitualment alguns vianants circulaven pel costat de la calçada sense vorera i ara l’actuació permetrà millorar la mobilitat perquè dona continuïtat a la vorera ja existent al carrer.

Els pressupostos participatius del 2018 incrementaran la dotació econòmica

D’altra banda, el regidor de Comunicació, Jordi Torre, ha avançat que en pocs dies sortirà la convocatòria dels pressupostos participatius del 2018, que enguany s’incrementa fins als 20.000 euros d’inversió. Torre no ha amagat però que l’equip de govern busca retallar els temps de l’execució d’aquests projectes perquè el primer projecte participatiu, corresponent al 2016, també va acabar-se de construir a principis d’aquest any.

ÀUDIO: Jordi Torre explica quan es farà la convocatòria del 2018

1 COMENTARI

  1. Apart de destinar €€€ a carrers que ho trobo tot més que correcte i el poble queda bonic, seria interessant començar a actualitzar-nos tecnològicament, que en 2018-2019 encara no tenim fibra, així podríem avançar a fer les instal.lacions de fibra òptica per part de l’ajuntament que la cobertura i comunicació que tenim es de fa 10 anys.

Comments are closed.