El 33, de Televisió de Catalunya, emetrà aquest dijous a les 22.55 h el documental “Salvatge – Alt Francolí” produït i dirigit per l’espluguí Pitu Amigó.

El documental, que mostra el cicle de la vida natural durant un any en l’entorn de l’Alt Francolí, es va presentar el juny del 2017 al Teatre del Casal de l’Espluga i aquest dijous es podrà veure per primera vegada a la televisió. A més a més, després de l’emissió, l’audiovisual es podrà trobar a TV3 a la Carta. 

CRÒNICA DE L’ESTRENA: Pitu Amigó descobreix la natura més viva de l’Alt Francolí

“Salvatge – Alt Francolí” descobreix el curs de les estacions, els canvis d’aspecte del paisatge i mostra més de 70 espècies animals que habiten a les Muntanyes de Prades i a l’entorn del riu Francolí. El documental combina punts de vista aèris, imatges enregistrades amb la tècnica del time-lapse, plans detall i una banda sonora pròpia creada pel mateix Amigó i per Ferran Andechaga.

ENTREVISTA a Pitu Amigó al programa La Conca al Dia de l’EFMR (Min. 31)