La secció local de l’Assemblea Nacional Catalana a la Conca de Barberà ha convocat per aquest dimarts 16 d’octubre diverses mobilitzacions per reclamar la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, quan es compleix un any des del seu ingrés a presó de forma preventiva.

Les concentracions se celebraran a les 8 del vespre a la plaça Major de Montblanc, l’Espluga de Francolí i Vimbodí i Poblet. També s’ha convocat per a la mateixa hora a la plaça de l’Església de Sarral i a dos quarts de 10 del vespre a la plaça del Sindicat de Barberà de la Conca.

La crida de l’ANC de la Conca també demanarà l’alliberament d’Oriol Junqueras, Quim Forn, Raül Romeva, Josep Rull, Carme Forcadell i Dolors Bassa, així com el retorn de Valtonyc, Adrià Carrasco, Lluís Puig, Clara Ponsatí, Marta Rovira, Anna Gabriel, Toni Comín, Meritxell Serret i Carles Puigdemont.

1 COMENTARI

  1. Tinc una consulta, com és que feu noticia d’això, de les pintades en favor de l’LGTB, de les pintades en favor de la independencia, dels cartellets en favor de la independència, però no feu cap noticia quan a l’Espluga es fan pintades en favor de l’unionisme?

    Com de plural és l’EFMR?

Comments are closed.