Els músics i cantaires de l’Orquestra Simfònica i el Cor Treu-li la Pols al teu Instrument (TLP) ja han començat la nova temporada, l’onzena per a l’orquestra i la quarta del cor. A les portes dels primers concerts, l’entitat celebrarà la trobada amb els socis i també ha obert inscripcions per sumar nous músics i cantaires. 

El nou curs manté la freqüència d’assajos mensual, els divendres al vespre, per tal de permetre als integrants de l’entitat combinar la seva participació al projecte TLP amb altres activitats. La primera cita marcada al calendari per a les dues formacions és el pròxim diumenge 21 d’octubre perquè celebraran la tercera jornada conjunta de l’entitat amb tallers de formació musical i lúdics, a més a més del dinar de germanor.

Els concerts per a l’Orquestra TLP també començaran aquest octubre. El primer escenari serà l’església de Sant Salvador de Rocafort de Queralt on actuaran el diumenge 28 d’octubre. El pròxim concert serà a l’església de Sant Climent de Taüll el dissabte 22 de desembre. D’altra banda, del Cor TLP encara no se n’han anunciat els concerts, però l’entitat assegura que treballa amb la voluntat d’oferir-ne per donar a conèixer el projecte musical als pobles de la Conca de Barberà i de les comarques veïnes.

Pel que fa a les inscripcions, les persones interessades poden adreçar-se a l’entitat mitjançant els correus treulilapols@gmail.com o elcortlp@gmail.com, o bé a través de la pàgina de Facebook de l’associació.