En el programa d’avui hem destacat el canvi de rumb al consistori montblanquí pel que fa a l’acord d’ús de la piscina coberta del Càmping Montblanc Park. En el ple d’ahir, l’equip de govern va anunciar que es fa enrere i assegura ara que construiran una piscina coberta municipal l’any vinent. De la sessió plenaria d’aquest dimecres també expliquem l’adquisició del castell i l’església de l’antic poble de Prenafeta per part de l’Ajuntament de Montblanc. D’altra banda, destaquem l’inici de la temporada de l’Orquestra i el Cor TLP i, pel que fa al cap de setmana destaquem la segona edició de la cursa Mou-te pel Trepat i les visites guiades a Sant Magí de la Brufaganya. A més a més, hem parlat amb el periodista Xavier Lozano sobre les marxes lentes previstes per aquesta tarda per part de transportistes.