L’entorn de les vinyes acabades de veremar de Barberà de la Conca serà aquest diumenge l’escenari ideal per disputar la segona edició de la cursa Mou-te pel Trepat que aquest 2018 incorpora la modalitat de caminada.

L’activitat, organitzada per l’Associació Esportiva Barberà de la Conca Mou-te, comptarà amb una cursa de 5 km i una cursa i caminada de 12,5 km de recorregut i uns 300 metres de desnivell positiu. Enguany s’ha volgut sumar un quilòmetre més respecte a l’any anterior, ja que s’ha afegit la caminada. La sortida de la cursa serà conjunta a les 9 del matí des del carrer Valldemur situat a la zona esportiva de la piscina.

La prova que es disputa per camins del terme municipal de Barberà de la Conca acabarà amb un esmorzar de verema per tots els participants i acompanyants, a més a més, d’una samarreta i de regals commemoratius, i sortejos de productes vinícoles. Aquest passat dissabte, Lluís Pons, membre de l’organització, va ser entrevistat a l’Infoesport de l’Espluga FM Ràdio i va ressaltar la peculiaritat de l’entorn per on es desenvolupa la prova i va animar al conjunt de la comarca a participar-hi.

ÀUDIO: Lluís Pons, membre de l’Ass. Esportiva Barberà de la Conca Mou-te, parla de la iniciativa