La cinquena edició de la Trobada Comarcal de Dones de la Conca de Barberà enguany serà a Rocafort de Queralt el pròxim diumenge 21 d’octubre amb una visita guiada, dinar de germanor i teatre.

Aquesta vegada la trobada l’organitza l’Associació de Dones Rocafortines i servirà per commemorar el Dia Internacional de la Dona Rural que se celebra aquest 15 d’octubre. La jornada del dia 21 començarà amb una visita cultural al municipi de Rocafort de Queralt i continuarà amb el dinar de germanor al local cultural. L’obra de teatre “El casament del Saldoni i la Margarida” a càrrec de la companyia Taiatru de Solivella clourà la cinquena edició de la trobada.

L’activitat, promoguda pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà amb la col·laboració de les associacions de dones de la comarca i dels ajuntaments, sorgeix amb la voluntat de crear un espai compartit d’experiències i vincles per enfortir l’associacionisme.