Descarrega’l

En l’edició d’aquest dimecres hem destacat l’inici de la segona fase del desplegament de la xarxa de telecomunicacions d’alta velocitat que impulsa el Consell Comarcal de la Conca de Barberà. A més a més, fem balanç de la temporada dels Diables de l’Espluga que ha acabat aquest cap de setmana després de passar per una desena de localitats catalanes i aragoneses. Entre d’altres titulars, expliquem la xarxa de ciutats europees que vol impulsar Montblanc per dotar la Llegenda de Sant Jordi amb el segell de Patrimoni Europeu i també fem una prèvia de Clickània, el Festival del Playmòbil de Montblanc que comença aquest cap de setmana. D’altra banda, en l’espai de l’entrevista visitem el nucli d’El Fonoll, l’únic poble nudista de l’Estat espanyol que ara celebra el seu vintè aniversari, en parlem amb el seu administrador, l’Emili Vives.