El Consell Comarcal de la Conca de Barberà posa en marxa la segona fase de desplegament de la xarxa de telecomunicacions per fer arribar el servei d’internet d’alta velocitat i de telefonia IP al conjunt de la comarca.

Aquesta acció se centrarà ara en la zona de la vall del riu Corb, ja que la primera fase va donar cobertura a 13 municipis principalment de la Conca estricta i de la Baixa Segarra. El nou projecte de desenvolupament de la xarxa wifi suposarà una inversió de 12.000 euros per al Consell Comarcal i s’executarà mitjançant l’empresa Informàtica i Wireless SLU, especialitzada en aquest àmbit.

La segona fase consistirà a instal·lar torres de telecomunicacions amb els equips per poder donar el servei d’Internet i telefonia IP als municipis de Llorac, Passanant i Belltall, Savallà del Comtat i Vallfogona de Riucorb.

La primera fase, que es va fer mitjançant l’empresa Aspiwifi SL, va fer arribar els serveis a Barberà de la Conca, Blancafort, Conesa, l’Espluga de Francolí, Forès, Montblanc, Pira, Pontils, Rocafort de Queralt, Santa Coloma de Queralt, Sarral, Vilaverd i Vimbodí i Poblet.