El grup Tratea Teatre del Casal de l’Espluga ha engegat aquesta setmana la nova temporada d’Els Pastorets de l’Espluga obrint les inscripcions per a les persones que es vulguin sumar a l’equip de l’espectacle. Els engranatges també es posen en marxa aquest dijous amb els primers assajos.

Com cada dos anys, la història de Josep M. Folch i Torres tornarà a representar-se al Teatre del Casal aquest desembre amb un equip de més d’un centenar de persones que converteixen Els Pastorets de l’Espluga en un dels més espectaculars de la demarcació. Les inscripcions s’han obert per totes les persones que vulguin participar a l’equip artístic o tècnic de la representació, que aquest any mantindrà la majoria d’actors i actrius dels últims anys als personatges principals.

Tot i això, les persones que vulguin ser figurants de pastors, dimonis o àngels, col·laborar en el muntatge o a l’equip d’atrezzo, decorats i vestuari, es poden sumar a l’equip. També s’han obert les inscripcions pels músics que vulguin sumar-se a l’Orquestra dels Pastorets. Les inscripcions es poden fer enviant un correu a pastoretsdelespluga@gmail.com o a través del formulari que han difós els Pastorets de l’Espluga a través de la seva pàgina de Facebook.