Aquesta setmana comencen les verificacions mecàniques de les escuderies que, a partir del divendres 25 d’octubre, participaran en el Ral·li Catalunya – Costa Daurada 2018 i, un any més, algunes carreteres de la Conca de Barberà serviran als pilots per fer les proves prèvies a la competició i, per tant, en alguns punts hi haurà restriccions de trànsit.

La primera carretera afectada és la TV-7044, a Montblanc, el tram entre El Pintell i Farena, concretament al quilòmetre 8 i fins al 14. També aquest dimecres es repetiran les proves a la mateixa carretera, però al tram comprès entre els quilòmetres 3 i 9, entre La Riba i El Pinatell.

Les verificacions tècniques també arribaran a la carretera T-232 que connecta l’Espluga amb el municipi de Senan. En aquest cas, serà l’11 i el 19 d’octubre. Els dies 10, 11 i 16 d’octubre també es faran a la carretera TV-7042, entre Montblanc i Rojals, al quilòmetre 4,5 i fins a l’11.

Les proves dels pilots es produiran entre les 9 del matí i les 7 de la tarda i els talls de carretera es faran en intervals màxims de 15 minuts.