Col·laboradors i familiars dels treballadors de l’AMES Montblanc Sintering de la Conca de Barberà han gaudit aquest dissabte, 6 d’octubre, d’una jornada de portes obertes per conèixer la fàbrica, a més a més, d’un dinar de celebració amb tots els treballadors.

El fet de celebrar la jornada de portes obertes, segons el director d’AMES, es deu a la fita assolida de 600 tones de producció mensuals. L’ampliació de la fàbrica de Montblanc i el creixement de l’empresa amb uns 250 treballadors de plantilla han sigut factors per poder arribar a uns dels objectius.

Durant la jornada de portes obertes hi ha hagut demostracions de màquines, també s’han pogut veure les peces que es fabriquen i el seu procediment, a més a més, d’una exposició de fotografies de l’empresa des dels seus inicis fins a l’actualitat.