La Conca de Barberà ha estat l’escenari ideal de tots els trams del Ral·li Ciutat de Valls que s’ha disputat aquest dissabte 6 d’octubre. La prova és puntuable per a la Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, Campionat de Ral·lisprints i Copes de Catalunya de Regularitat Super Esport.

En aquesta novena edició es van recórrer 228,48 km per les comarques de la Conca de Barberà, l’Alt Camp i l’Urgell, aquests dos últims com a trams d’enllaç.

En total els pilots van recórrer 54,02 quilòmetres de trams cronometrats. Després de sortir del Passeig de l’Estació de Valls, els vehicles participants van realitzar els trams de Blancafort a les 14:23, a Senan a les 14:48 i a Forès a les 15:27. A la tarda, van fer la segona passada per la comarca, passant per Blancafort a les 18:25; a les 18:53 a Senan i a les 19:32 a Forès.

La parella formada per Sergio Garcia i Ariadna Martinez van guanyar el IX Ral·li Ciutat de Valls amb el seu Citroën AX del Moto Club Igualada, amb un temps de 36′ 08″ 6, i superen la parella Aviles-Sauri i el seu Citroën Saxo 1.6 per 19 segons. En tercer lloc va acabar la parella formada per Vonagre i Velilla i el seu Renault Clio RS.

GALERIA D’IMATGES