[youtube https://www.youtube.com/watch?v=odI9-nla4-o?rel=0&showinfo=0]

Denúncia pública del Partit Demòcrata a l’Ajuntament de Montblanc després de conéixer els estudis tècnics de la climatització de la piscina coberta del Càmping Montblanc Park. L’equipament privat havia d’obrir portes a tota la població de la Conca el 15 de setembre, però l’acord anunciat a l’agost per l’Ajuntament de Montblanc no ha prosperat. El PDeCat considera “irresponsable” l’equip de govern municipal per haver fet un anunci que segons ha dit a TAC12 el portaveu del partit opositor a Montblanc, Marc Vinya, “és inviable”, creant “unes expectatives que han quedat frustrades”.

Segons ha pogut saber el grup municipal del PDeCAT i s’explica en un comunicat “tècnics especialitzats han assenyalat que és totalment inviable fer l’ús, que es va anunciar a finals d’agost, de la piscina coberta del Càmping Montblanc Park durant els mesos d’hivern”. Vinya assegura que “els experts han quantificat en uns 20.000€ mensuals el consum de gas per climatitzar l’ambient de l’interior de la cúpula que cobreix la instal·lació”. A més, obrir la piscina en una època en què el càmping està tancat suposarà un cost afegit de personal. També quedaria pendent de resoldre l’aparcament i el vestuari.

El Partit Demòcrata considera “electoralista” l’acord i reclama una rectificació i les disculpes de l’equip de Govern, pel que segons Vinya és “un gran engany”.  A més, el grup de l’oposició assegura que “no hi ha cap conveni signat entre l’Ajuntament i l’empresa que explota el càmping, contràriament al que s’havia anunciat”. Segons informa TAC12, l’equip de Govern donarà explicacions al debat del proper Ple Municipal, dimecres vinent.