[youtube https://www.youtube.com/watch?v=BJgt5JuTz44?rel=0&showinfo=0]
El subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, s’ha reunit aquest divendres a Montblanc amb l’alcalde, Josep Andreu. Ho ha fet just després de fer una visita d’obres a l’A27, que ha estat, de fet, el tema central de la trobada d’aquest divendres.

La reunió entre l’alcalde de Montblanc i el subdelegat deñ Govern espanyol, aquest divendres. (Foto: Josep Ardila)

Sabaté ha destacat que les obres estan en marxa i espera que en les properes setmanes el Consell d’Estat aprovi al modificat del projecte, un pas totalment necessari per poder començar a foradar el túnel del Coll de Lilla. Un pas, el de foradar el túnel, que espera que es pugui començar a fer a principis del 2019.

El viaducte de Fontscaldes, aquest dijous, en plenes obres. (Foto: Xavier Lozano)

El subdelegat del Govern espanyol espera que es pugui mantenir el termini de tres anys per tenir enllestides les obres. «L’obra està funcionant, s’hi està treballant, i ara esperem que es pugui aprovar en un termini breu el modificat del projecte, i l’empresa està en condicions d’iniciar obres en diversos trams alhora per anar obrint el túnel», ha explicat Sabaté en acabar la reunió a Ràdio Montblanc i TAC12.

Per la seva banda, l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, s’ha mostrat més pessimista. Creu que hi ha elements del projecte que faran alentir les obres, però ha assegurat que no dubta de la voluntat del subdelegat de desencallar el projecte de l’A-27 fins a Montblanc. «Estic segur que el subdelegat intentarà resoldre l’A-27, però hi ha elements que ens fan pensar en que la cosa pot anar lenta, però és clau que es pugui aprovar el modificat del projecte», ha destacat l’alcalde:

Aquesta ha estat la primera reunió entre l’alcalde de Montblanc i el nou subdelegat del govern a Tarragona des de que aquest va prendre possessió del càrrec ara fa uns mesos. Els dos polítics han destacat la cordialitat de la trobada.