Descarrega’l

Nova edició de la Conca al Dia que hem ordenat, com és habitual, amb un primer bloc per a les notícies i la segona part dedicada a l’entrevista. Per començar destaquem la crítica de Som Espluga, el grup de l’oposició, sobre l’incompliment de les mocions aprovades, en parlem amb la regidora Aida Morgades i amb el portaveu del govern, Jordi Torre. A més a més, també repassem la segona fase de millora de la carretera TV-7002 que uneix Vimbodí amb el Monestir de Poblet i que ara finançarà la Diputació, també parlem del nou itinerari de la Ruta del Cister, de la festa d’aniversari del Drac petit de Montblanc i de la cinquena edició de Vitrum. Finalment, acabem el programa conversant amb l’alcalde de Rocafort de Queralt, Marc Roca, sobre el primer quadrimestre de posada en marxa de la prova pilot de contenidors intel·ligents al municipi.