Intèrprets: Patricia Valencia, Marta Montserrat, David Cobo, Cèlia Rodríguez, @nototsonpostres i Marta Pedra

Descarrega’l

Avui l’Entre Vins i Fogons ha entrat a l’obrador de la Pastisseria Cobo, on juntament amb el David Cobo, tercerageneració d’aquesta pastisseria espluguina, hem elaborat un llaç groc. Aquest llaç ha estat sortejat per les xarxes socials i la guanyadora ha estat la Gemma Foguet Porta, de Montblanc, després de respondre correctament la pregunta que se li feia. També hem parlat de la 2na edició de la Fira de la Cervesa artesana, que es celebra el dissabte 29 de setembre, a l’Espluga de Francolí. Amb la Cèlia Rodríguez, dietista i nutricionista, hem analitzat el producte protagonista d’aquesta fira. Al nostre espai digital, hem analitzat el perfil de @nototsonpostres. I ens hem fet ressó d’una iniciativa que es durà a terme el dissabte 6 d’octubre al celler Vins de Pedra. Marta Pedra, enòloga i propietària d’aquest celler ens ha parlat de la proposta ‘Verema & Fermenta’, una activitat per tota la família que permetrà elaborar un nou vi.