L’equip de l’Espluga Audiovisual que ha fet possible el dispositiu en directe des de Durro (Foto: Aida Morgades)

PROGRAMA ESPECIAL :

(Descarrega’l)

ESPECIAL INFORMATIU DES DE DURRO:

(Descarrega’l)

Programa especial des de Durro, a la Vall de Boí, per retransmetre l’acte inaugural de la nova etapa de Casa Llavasa com a casa de colònies. El complex de l’Associació l’Estornell de l’Espluga ha acollit la cultura espluguina i representants de la Direcció General de Joventut, el parlament de Catalunya, la Vall de Boí i de l’Espluga. Escoltem els parlaments de l’acte i parlem amb els protagonistes de la jornada, les persones que van impulsar el projecte i les que hi han participat en aquestes darreres tres dècades. Després de l’acte, obrim l’Informatiu Cap de Setmana amb l’actualitat de la Conca i l’ambient de la jornada inaugural de Casa Llavasa.