[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3j0QALH6dFA?rel=0]

A diferència d’alguns territoris on la producció de bolets està sent molt elevada, al Paratge de Poblet la temporada de bolets encara ha de començar. L’estiu sec i un baix percentatge d’humitat al bosc ha propiciat que a hores d’ara els bolets siguin molt escassos a les Muntanyes de Prades.
Com és habitual, al Paratge de Poblet la temporada de bolets arribarà ben entrada la tardor. Això sí, caldrà que abans plogui força per capgirar la situació actual. Juan Martínez, tècnic del Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya,  ha explicat que si en les pròximes setmanes el bosc rep aigua, podria haver-hi una bona producció de cara al novembre.

Malgrat que no hi hagi bolets, molts curiosos s’apropen al bosc i, de fet, en alguns punts del paratge aquestes darreres setmanes hi ha hagut una alta afluència de boletaires i de caminadors, molts d’ells atrets per l’itinerari micològic, un dels únics punts on, encara que siguin pintats, es poden veure bolets.