[youtube https://www.youtube.com/watch?v=b0ELJIbnPaE?rel=0]

La temporada de futbol dels equips de l’Espluga de Francolí no arrancarà al camp municipal. Les obres de millora i instal·lació de la gespa artificial van amb retard i el club està buscant el mecanisme que permeti als equips començar la lliga.
Per poder veure rodar la pilota al nou terreny de joc del camp municipal de l’Espluga haurem d’esperar, com a mínim, 3 setmanes més. Les obres van començar més tard del que s’havia previst, la segona setmana de juliol, i a això li hem de sumar unes complicacions en la compactació del terreny. Per tant, la gespa artificial no estarà a punt per començar la lliga, però per agafar rodatge, la Unió Esportiva l’Espluga ha començat la pretemporada al pavelló municipal i al camp de Vimbodí.
ÀUDIO: El regidor de Serveis Municipals, Joan Amigó, explica l’estat de les obres
La gespa artificial ha estat una demanada llargament reivindicada i el retard d’unes setmanes ja no preocupa en excés. El president de la Unió Esportiva l’Espluga, Jordi Bota, va confessar a l’Infoesport de l’EFMR que el club s’adaptarà a les circumstàncies actuals per tal de poder disputar els primers partits de lliga. El president va expressar: “ens haurem d’adaptar amb el que ens toqui, si cal, jugarem diversos partits fora de casa”, també va afegir que “el camp de gespa era un somni per molts espluguins, que s’ha fet realitat”. En l’entrevista també va remarcar que “anar Vimbodí ha sigut el més fàcil per hores però també ens és contrari no poder entrar en camp de gespa.”
ÀUDIO: Jordi Bota, president de la UEE, sobre el retard de l’obra

ÀUDIO: Joan Amigó valora el calendari de l’obra

El regidor de Serveis Municipals, Joan Amigó, ha explicat que la setmana vinent s’asfaltarà el terreny de joc i a finals de setmana començarà la instal·lació de la gespa. Abans de xafar el camp, els usuaris hauran d’esperar uns 12 dies, durant els quals seguiran les obres de millora de l’entorn i la finalització de la connexió del sistema d’aigües.

Aquest any la Unió Esportiva l’Espluga comptarà amb un equip Aleví, Infantil, Juvenil, Femení i Amateur.

ENTREVISTA a Jordi Bota, president de la Unió Esportiva l’Espluga