Una representació de la DO Conca de Barberà s’ha desplaçat aquest cap de setmana al moll de la Marina de Barcelona per obrir nous mercats per als vins i caves de la comarca aprofitant l’aparador de la 38a Mostra de Vins i Caves de Catalunya. 

Enguany són 8 els cellers de la Conca que hi han habilitat un estand per donar a conèixer les seves referències. Els cellers que aquest cap de setmana es promocionen a Barcelona són Carles Andreu, Mas Foraster, Cara Nord, Gerida Viticultors, Rosa M. Torres, Vins de Pedra, Rendé Masdéu, Vidbertus i la Vinícola de Sarral.

ÀUDIO: Mariona Rendé, presidenta de la DO Conca, explica la participació dels cellers

En declaracions a l’EFMR, la presidenta de la DO Conca de Barberà, Mariona Rendé, ha reconegut la importància de la fira pel volum de cellers que hi participen i perquè dona molta visibilitat als productes de la comarca. La 38a Mostra de Vins i Caves de Catalunya ha obert les seves portes aquest divendres, en el marc de les Festes de la Mercè, i clourà dilluns. Aquest 2018 l’esdeveniment ha canviat d’ubicació per situar-se al moll de la Marina en un espai diàfan de 5.000 m2.