L’ascens del Club Tennis Taula de l’Espluga a la Segona Divisió Provincial serà per partida doble. Finalment, dos equips de la Conca podran debutar a la nova categoria gràcies, d’una banda, a l’ascens aconseguit en guanyar la promoció i, de l’altra, ocupant una plaça vacant del grup de la demarcació de Tarragona.

La segona temporada del club vindrà marcada pel salt de categoria, que es complementarà amb un tercer equip a la Tercera Divisió, però també obrint-se a l’esport femení. Aquest nou curs, per primera vegada, l’entitat també integrarà jugadores, tant a nivell competitiu com en la pràctica amistosa de l’esport. En aquesta sentit, el president del CTT Espluga, Santi Boqué, ha celebrat la incorporació de la secció femenina perquè forma part de la línia de creixement del club que, paral·lelament, també vol obrir les portes al conjunt de la comarca perquè no existeix cap altra entitat dedicada al tennis taula a la Conca ni a l’Alt Camp.

ÀUDIO: Santi Boqué valora la incorporació de les primeres jugadores

El CTT Espluga s’obre a l’esport femení

En total la comunitat del club creix aquesta nova temporada, ja que integrarà una vintena de jugadors federats, entre aquests la primera noia amb fitxa, i altres persones i que no competiran. A més a més, fruit de l’exigència que suposarà l’ascens de categoria, el CTT Espluga s’ha dotat amb un entrenador professional per tal de millorar el nivell dels esportistes, per ara, amb una sessió setmanal. La lliga regular començarà el pròxim 28 de setembre i els tres equips competiran de nou amb el renom d’Els Carquinyolis, gràcies al patrocini de les pastisseries de l’Espluga.

ÀUDIO: El president del CTT Espluga explica com s’ha produït el doble ascens

En la presentació de la nova temporada, els responsables del club també han explicat que es tornarà a proposar el tennis taula com a activitat extraescolar per a les escoles del municipi, ja que els centres han mostrat interès per repetir la proposta del curs passat.