La Secció d’Hoquei del Casal de l’Espluga i l’Hoquei Tàrrega han arribat a un acord de col·laboració a través del qual ambdues entitats compartiran recursos per poder formar un equip juvenil d’hoquei.

Amb aquesta col·laboració, els jugadors de l’equip juvenil de les dues seccions es fusionen sota la denominació Casal Espluga – Tàrrega. Aquest acord estableix que l’equip entrenarà un dia conjunt al pavelló municipal de l’Espluga, a més a més, d’un dia separats a les respectives pistes. Pel que fa als partits es repartiran un cap de setmana a cada pavelló. L’objectiu dels dos clubs, amb aquest acord, és aconseguir reforçar la seva secció esportiva completant l’equip, ja que les dues entitats no tenien els suficients jugadors.

El Casal Espluga – Tàrrega comptarà amb la majoria dels jugadors del Tàrrega però amb el suport de dos porters i 2 jugadors de l’Espluga. En l’acord es manté que la primera equipació serà la local de cada partit. Si els juvenils juguen al pavelló municipal de l’Espluga, lluiran l’equipació verd i blanca i, en canvi, a Tàrrega jugaran amb l’equipació taronja.