El Paratge Natural de Poblet, el Museu de la Vida Rural i la Fundació Carulla han unit esforços per impulsar la recerca al voltant de les Muntanyes de Prades.

La beca Josep Reig pretén impulsar la recerca en l’àmbit de les ciències naturals i socials de les muntanyes de Prades. La convocatòria d’enguany és la tercera d’aquesta beca i està dotada en 3.000 euros. Hi pot participar qualsevol persona a títol individual o col·lectiu presentant la seva proposta abans del 30 de setembre. Les bases de la convocatòria es poden trobar al web del PNIN de Poblet.

En concret, la iniciativa del Paratge i el Museu de la Vida Rural vol centrar l’estudi en la interacció entre les comunitats humanes i el medi, com ha explicat la directora del Paratge Natural de Poblet, Ester Trullols, en declaracions a l’EFMR. La candidatura guanyadora tindrà un any per desenvolupar la recerca.

ÀUDIO: Ester Trullols, directora del PNIN, explica els objectius de la beca