Des d’aquest dilluns, les entrades per Clickània 2018 ja es poden comprar l’Oficina de Turisme de Montblanc. Enguany el festival dedicat al Playmobil viurà l’onzena edició i se celebrarà durant cinc dies repartits en dos caps de setmana, el 12, 13 i 14 d’octubre i 20 i 21 d’octubre.

Com en els darrers anys, des de l’Àrea de Turisme s’han posat a la venda les entrades al llarg d’aquestes setmanes prèvies amb l’objectiu de reduir les cues.  L’any passat Clickània va marcar el seu rècord d’assistència amb prop de 20.000 assistents en sis dies. 

Les entrades es poden comprar des de les 9 del matí i fins a les 5 de la tarda, els dies feiners; els dissabtes de 10 a 2 del migdia i de 4 a 7 de la tarda i els diumenges només durant el matí. Els preus de les entrades són els mateixos dels últims anys: fins a 6 anys gratuït, de 7 a 13 anys 2€, per als majors de 14 anys 3€. També existeix l’opció de comprar una entrada per a dos dies del festival: fins a 6 anys gratuït, de 7 a 13 anys 3€, més de 14 anys 4€.

Amb la venda de les entrades, també s’ha iniciat el període d’inscripció al concurs de diorames que té lloc a l’antic hospital de Santa Magdalena. Per a cada cap de setmana del festival s’hi ha programat el muntatge, l’exposició dels diorames i l’acte de lliurament de premis. Les principals característiques del concurs queden recollides a les bases que es
poden consultar al web clickania.cat.