[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RaU-5N_S9y4?rel=0]

L’Ajuntament de l’Espluga ha impulsat una iniciativa perquè els joves amb risc d’exclusió social puguin fer activitats extraescolars aquest nou curs. La convocatòria d’aquestes subvencions neix amb l’objectiu de garantir la inclusió dels joves en l’entorn social del municipi.

El projecte s’adreçarà als infants i joves de 3 a 16 anys amb més dificultats socials i d’escolarització i fomentarà la participació en les entitats i extraescolars dels centres d’ensenyament de la vila. Les bases que han de regir la convocatòria d’aquesta línia d’ajuts va quedar aprovada per unanimitat en el darrer Ple Municipal. La regidora de Benestar Social de l’Espluga, Maria Jesús Martín, va exposar al Ple que la convocatòria pretén relacionar els nens i nenes del centre obert amb la resta de joves del municipi.

El text aprovat recull l’esmena de Som Espluga en què el grup de l’oposició demana que es faciliti la relació directa entre els serveis socials i les entitats de la vila.