Solivella ha viscut aquest dilluns una nova edició de la tradicional Festa del Sagrat Cor de Jesús, enguany coincidint amb la commemoració del 275è aniversari del vot al Sagrat Cor. La cita, reconeguda per les catifes que vesteixen els principals carrers de la població, no es va poder celebrar amb la màxima esplendor a causa de la pluja.

Els actes principals de l’aniversari van ser aquest dilluns amb la Solemne Concelebració Eucarística, presidida per l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol Balcells, i amb la presència del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i l’alcalde de Solivella, Enric Capdevila.

A partir de dos quarts de 9 del vespre va començar la processó en honor al Sagrat Cor de Jesús, encapçalada per l’arquebisbe i amb la companyia de la Banda Unió Musical de Tarragona, els grallers Lus Xipellis, el Cor Parroquial i l’Associació de l’Apostolat de l’Oració.

La principal atracció de la festa són els carrers de la població que s’engalanen amb catifes i altres ornaments en honor del Sagrat Cor. La pluja de la tarda va deslluir les celebració, ja que moltes catifes es van haver de treure o van quedar malmeses per l’aigua. L’acte va acabar amb una benedicció solemne a la plaça Major.

La celebració del 275è aniversari del vot de poble va començar a principis de juny i la clausura serà el 23 de juny del 2019, fins llavors el municipi organitzarà propostes de tot tipus.

GALERIA D’IMATGES (PEP MORATÓ)