L’Espluga FM Ràdio arrancarà aquest dimecres la 35a temporada de la seva història amb el retorn de la majoria dels programes i l’estrena de noves incorporacions. La nova graella de programació incorporarà més de 25 propostes per a tots els públics que es faran amb la participació de l’Espluga Audiovisual.

Inici del curs, retorn dels informatius diaris

L’actualitat de la Conca de Barberà tornarà a marcar l’eix de la programació diària de l’Espluga FM Ràdio. D’una banda, continua el magazín diari “La Conca al Dia” a les 11 del matí amb el repàs de les notícies de cada jornada, entrevistes i reportatges. L’actualitat de la comarca també es podrà escoltar a la 1 del migdia i a les 7 del vespre a l’Informatiu Diari. Enguany l’EFMR obre una nova finestra diària per conèixer els titulars de la jornada a les 9 del matí, que s’afegirà al repàs que ja es feia la temporada passada a les 9 del vespre.

L’EFMR i l’Espluga Audiovisual continuaran produint l’Informatiu Conca de Barberà del cap de setmana amb la col·laboració de Ràdio Montblanc. Un espai que, com ja s’ha consolidat, seguirà amb el repàs de l’actualitat esportiva a l’Infoesport.

La ràdio quotidiana de la Conca de Barberà

La nova graella de programació, que es donarà a conèixer pròximament en un acte obert, presentarà més de 25 programes de producció pròpia de l’Espluga FM Ràdio i l’Espluga Audiovisual. La Conca de Barberà serà el centre d’atenció de l’ampli ventall de propostes des de molts àmbits diferents. La gastronomia, el patrimoni, la cultura popular, l’agenda d’actes, la política i les persones del territori seran protagonistes dels espais de l’emissora. D’altra banda, a la nova temporada no hi faltaran els programes musicals, de fet n’hi haurà d’estils molt diferents, i també continuen les apostes per l’anglès a la ràdio.

La 35a temporada de l’EFMR comptarà també amb diverses col·laboracions amb Ràdio Montblanc. Les dues emissores municipals de la Conca de Barberà compartiran alguns dels programes i produiran espais conjunts, com és el cas del Punt de Mira, el repàs setmanal dels esdeveniments del cap de setmana.