[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qZLQ32r4d2g?rel=0&showinfo=0]

La Diada de la Serra ha estat la millor dels últims 18 anys pels Torraires de Montblanc. Segons informa TAC12, els amfitrions van viure aquest dissabte una Diada de Festa Major que passarà a la història dels Torraires, després de signar la millor actuació del que va de segle descarregant per primer cop aquesta temporada el 3d7, al que van sumar castells de la gamma alta de sis com el 2 i el 5d6, a més del pilar de cinc.

En plena plaça Major,  la Joves de Valls hi descarregava també l’11è 3d9 amb folre descarregat de la temporada, una xifra inèdita a aquestes alçades de curs. El van acompanyar del 5d8 i el 2d8 amb folre, tot i que van veure com novament no podien amb el 4d9 amb folre que va quedar en intent desmuntat ni amb el pilar de 6, que va quedar en carregat per tercer cop aquesta temporada. La diada la van completar els Castellers de Badalona amb només un castell descarregat, el 4d7.