El Santuari de la Brufaganya de Pontils a la Conca de Barberà ha tancat aquest cap de setmana la setena edició de les Nits Musicals de la Brufaganya. Enguany, la programació s’ha dividit en 4 entregues.

Durant el Festival, que ha durat de juny fins a setembre, pel Santuari de la Brufaganya han passat unes 900 persones vingudes de molts punts del territori, per exemple de Tarragona, Valls, Lleida, Mollerussa o Manresa.

La temporada d’aquest 2018 ha comptat amb reconeguts grups musicals com l’Orquestra de Cambra Vespres d’Arnadí, el Cor de Cambra Lieder Càmera, The Gospel Viu Choir i el DUO DeLIS. Des de l’organització s’apunta que ha sigut el millor any d’assistència, ja que en dos dels quatre concerts van exhaurir totes les entrades.

Els Amics de la Brufaganya, entitat organitzadora del Festival, ja preparen l’edició de l’any que ve i segons ha pogut saber l’EFMR ja tenen confirmat que el Cor de Cambra del Palau de la Música actuarà a principis de juny de la vuitena edició de les Nits Musicals de la Brufaganya.