L’ANC a la Conca de Barberà i a la Baixa Segarra ha assolit una de les xifres més altes d’inscrits dels darrers anys per assistir a la manifestació d’aquesta 11 de setembre a Barcelona. En total, sortiran 21 busos des de la comarca i es mobilitzaran més d’un miler de persones.

L’ANC de la Conca de Barberà ha sumat 17 busos, més dels que inicialment havia llogat, mentre que a la Baixa Segarra se n’han pogut completar 4. Un nombre important dels busos sortiran des de Montblanc i des de l’Espluga de Francolí. De fet, a la capital de la Conca s’hi han inscrit més de 400 persones i s’han completat 7 busos. De l’Espluga en sortiran 5 amb prop de 300 persones. Tot i aquest creixement de la participació, els organitzadors asseguren que molts dels busos s’han omplert a última hora.

En declaracions a l’EFMR, el coordinador de l’Espluga per la Independència, Jordi Saumell, ha destacat que la mobilització d’aquest 2018 des de la Conca serà una de les més importants dels darrers anys.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=dvPHxAOYvCA?rel=0]