[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gtJCfhLqF_E?rel=0&showinfo=0]

Diversos representats polítics, desenes de ciutadans i l’Ajuntament de Montblanc han batejat aquest dissabte de forma oficial la plaça de l’1 d’Octubre i el carrer de Neus Català. La plaça que està situada darrere de l’església de Sant Miquel a tocar del carrer Fusteria, no tenia nom.

Després que en el ple extraordinari de l’Ajuntament de Montblanc d’aquest dijous s’hagués aprovat els noms de la nova plaça i del nou carrer, aquest dissabte al matí en un dels actes de la Festa Major del municipi, la població de Montblanc ha inaugurat la plaça de l’1 d’octubre i el carrer Neus català.

En l’acte hi han assistit Josep Andreu, alcalde de Montblanc; Eusebi Campdepadrós, Secretari Primer de la Mesa del Parlament de Catalunya; Òscar Peris, delegat del Govern al Camp de Tarragona i regidors de l’Ajuntament de Montblanc.