El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha fet una visita privada aquest divendres al Monestir de Poblet. Durant el seu pas per la Conca de Barberà, Iceta va mantenir una trobada informal amb l’alcalde de l’Espluga, David Rovira, i el regidor de Candidatura de Progrés – PSC a l’Espluga, Antonio Vendrell.

El líder dels socialistes va reunir-se amb els dos membres del consistori al Bar del Casal de l’Espluga, on els representants polítics van intercanviar opinions sobre l’actualitat política. En aquest sentit, David Rovira ha exposat a l’EFMR que, tot i estar molt allunyats políticament, va trobar-se amb Iceta per educació i deferència envers a qui és el cap del grup parlamentari del PSC. Un posicionament que l’equip de govern també ha fet públic a través d’un comunicat que ha difós a les xarxes socials en què defensen la necessitat de diàleg per construir una nova república.

Comunicat de l’equip de govern de l’Espluga

En aquest cas, la publicació recull que durant la conversa es van contrastar els punts de vista sobre l’actual situació que viu Catalunya i els representants del consistori espluguí també van donar a conèixer les preocupacions i reptes del territori.

D’altra banda, segons ha pogut saber l’emissora, Miquel Iceta va visitar el Monestir de Poblet, on va ser rebut pel prior de Poblet, Rafael Barrué, i també s’hauria reunit amb l’abat del monestir, Octavi Vilà. El primer secretari del PSC va acabar la seva visita a la Conca de Barberà dinant a Poblet.