L’Agrupament Escolta i Guia l’Estornell de l’Espluga ha acomiadat el curs amb el camp d’estiu conjunt a la Vall de Núria. S’ha celebrat del 27 d’agost fins al 2 de setembre i hi han participat 75 nens i nenes repartides en cinc branques que estan coordinades per 20 caps.

L’Agrupament celebra cada tres anys un camp d’estiu amb totes les branques. D’aquesta manera, enguany s’hi han sumat les branques de Castors i Llúdrigues, Llops i Daines, Ràngers i Noies Guies, Pioners i Caravel·les i Trucaires hi han participat.

Un grup d’unes 100 persones va viatjar fins a la Vall de Núria per desplegar un campament conjunt a la població de Queralbs. Harry Potter ha estat l’eix d’animació del campament d’aquest 2018 i, per aquest motiu, el campament era una escola de màgia. S’han portat a terme tot un seguit d’activitats, tallers, sortides. Entre d’altres, en destaca la pujada al Santuari de la Vall de Núria amb cremallera i el descobriment de l’entorn. Les branques més grans, Ràngers i Noies Guies, Pioners i Caravel·les i Trucaires, van aprofitar per pujar el Puigmal a 2.909 metres.

El campament de l’estiu és la cloenda del treball de tot l’any. L’Agrupament Escolta i Guia l’Estornell de l’Espluga començarà el curs l’última quinzena d’octubre amb la tradicional festa del PAS.