Home Notícies Cultura L’actriu Sílvia Bel serà la vidriera d’honor de la cinquena Festa del Vidre de Vimbodí

L’actriu Sílvia Bel serà la vidriera d’honor de la cinquena Festa del Vidre de Vimbodí

0
L’actriu Sílvia Bel serà la vidriera d’honor de la cinquena Festa del Vidre de Vimbodí

La Festa del Vidre Artesà de Vimbodí i Poblet, Vitrum, ja té vidriera d’honor per a l’edició d’aquest 2018 que se celebrarà els dies 6 i 7 d’octubre. La reconeguda actriu Sílvia Bel ha estat l’escollida per ostentar aquest càrrec honorífic i oficialitzarà l’inici de la cinquena edició de la festa.

El reconeixement a Sílvia Bel tindrà lloc el dissabte 6 d’octubre a la tarda, en un acte en què se li lliurarà la peça de vidre l’any i se la convidarà a “bufar i fer ampolles”. L’actriu també visitarà el recinte de la festa i podrà presenciar algunes de les activitats que s’hi duran a terme.

Sílvia Bel, que ha rebut diversos premis per la seva trajectòria artística al teatre, cinema i en sèries de televisió, és actualment protagonista de la sèrie “Com si fos ahir” de TV3. L’organització de Vitrum l’ha escollit com a vidriera d’honor per la seva contribució a la cultura i al lleure i pel seu compromís amb el país, valors que, asseguren, també caracteritzen l’ofici de vidrier.

La figura de vidrier o vidriera d’honor es va institucionalitzar a la tercera edició de Vitrum, l’any 2016. La primera persona a rebre aquesta distinció va ser l’escriptora Empar Moliner i l’any següent va ser l’alpinista Òscar Cadiach. La Festa del Vidre Artesà de Vimbodí i Poblet viurà la cinquena edició amb exhibicions en directe de diferents tècniques
relacionades amb aquesta activitat artesanal, exposicions, espectacles, tallers i concursos.

X
X