L’Espluga viurà aquest dissabte la segona edició de «Criatures Infernals», la trobada de bestiari i colles infantils de diables que organitzen els Diables de l’Espluga per tancar la temporada d’estiu.

La cita començarà a dos quarts de 7 de la tarda a la plaça Montserrat Canals amb la plantada de les bèsties i la concentració de les colles participants. En aquesta ocasió, s’hi podran veure les colles petites dels Diables de Masquefa i les Diablesses Petites de la Geltrú, al costat dels Diables Kids de l’Espluga. Pel que fa al bestiari, la trobada comptarà amb la presència del Fum, el llangardaix de Masquefa; l’Ombra, la guineu de Masquefa, i el Seglar gran i el petit de l’Espluga.

La trobada recorrerà diversos carrers de l’Espluga amb el correfoc que començarà a dos quarts de 9 del vespre. El correfoc començarà a la plaça de l’Església i passarà pels carrers Lluís Carulla, Sant Miquel, Sortetes, Lluís Carulla i acabarà a la plaça Montserrat Canals.

La trobada d’aquest 8 de setembre també compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga i la col·laboració de l’Associació de Defensa Forestal de l’Espluga.