El Casal de l’Espluga de Francolí celebrarà enguany la Festa del Soci durant tres caps de setmana consecutius amb les sardanes i l’obra de teatre del reconegut Joan Pera com a principals apostes.

La Festa del Soci 2018 se celebrarà els dies 8, 15 i 23 de setembre amb diverses activitats per a totes les edats. La primera serà el dissabte 8 de setembre a les 11 del matí a la Plaça Montserrat Canals on hi haurà classes de sardanes gratuïtes per a joves a partir de 7 anys. Aquesta activitat es tornarà a repetir el dia 15 de setembre.

La principal aposta és l’obra de teatre “Fer riure és un art” de Joan Pera, que es representarà el dissabte 15 de setembre a les 8 del vespre. L’actor català presenta un soliloqui únic, un monòleg que s’inspira en la millor comèdia francesa i l’acosta particular sentit de l’humor.

Les entrades es podran adquirir dies abans de la representació a l’Oficina del Casal de l’Espluga per un preu de 10 euros els socis i 15 els adults que no siguin socis. Pels nens i nenes de 9 a 12 anys, les entrades tindran un preu de 5 euros, mentre que pels menors de 8 euros l’entrada serà gratuïta.

La Festa del Soci d’enguany acabarà el diumenge 23 de setembre amb actuació i ballada popular a càrrec de la Cobla Contemporània.