Amb l’objectiu de practicar idiomes i establir un espai d’intercanvi cultural, la Conca Terra d’Acollida i l’Ateneu de la Conca de Barberà, l’Empelt, han impulsat un nou grup de conversa que se celebrarà a l’Espluga tots els dimarts de 7 a dos quarts de 9 del vespre.

És ja la segona iniciativa d’aquest tipus que emprenen les dues entitats. Després de la bona rebuda dels grups de conversa de Montblanc, la proposta arriba ara a l’Espluga en detectar-hi que també hi ha gent interessada a participar-hi, entre elles persones que ja s’han sumat en les trobades que se celebren a l’Ateneu ubicat a Montblanc.

ÀUDIO: Marta Civit, una de les impulsores de l’activitat, parla dels objectius

REPORTATGE: L’Ateneu de la Conca, punt de trobada per a la pràctica d’idiomes

La primera sessió del grup de conversa s’ha celebrat aquest dimarts 4 de setembre i ha reunit una quinzena de persones a la Sala Llucià Navarro del Casal que han practicat català, castellà i francès. L’activitat és gratuïta i consisteix en converses informals amb la resta dels assistents o amb grups que es distribueixen per idiomes o bé pel nivell de coneixença de cada llengua. D’altra banda, com ha reconegut Marta Civit, membre de la Conca Terra d’Acollida, els grups de conversa també volen ser un espai d’acollida i de pont entre cultures.

ÀUDIO: Marta Civit explica el funcionament del grup de conversa